Искористете ги следните контакт информации доколку имате прашања, понуди или сугестии или пополнете ја формата за контакт:

ТД Макошпед АД Скопје
tel. 02/ 3171 - 011
fax. 02/ 3175 - 254
e-mail: info@makosped.com.mk

ЈЦС Битола
Весна Петковска
e-mail: bitola5@makosped.com.mk
mob. 075 - 431 - 245
tel/fax: 047/ 268 - 204

Шпедиција и увоз – извоз
e-mail: makos2605@makosped.com.mk
tel. 02/ 3175 - 579

Лице за контакт со инвеститори
Марија Каранфиловиќ
e-mail: marija.karanfilovic@makosped.com.mk
tel. 02 3171 011

 

Ваша e-mail адреса:

Порака:


Пораката беше успешно испратена
Настана проблем при испраќањето на пораката. Ве молиме обидете се повторно!